Pikavipit lyhyesti

Tässä on tietoa tiiviissä muodoissa muutamasta pikalaina yrityksestä. Osa tämän sivun tiedoista on vanhentunut eli kannatta käydä tarkistamassa yritysten omilla sivulla. Linkit löytyvät joka kappaleen alusta.

ferratum.fi Luultavasti kuluiltaan halvin tai ainakin halvimmasta päästä. Tämä siis kun ottaa huomioon kaikki mahdolliset piilokulut. Ferratum mainostaa, että piilokuluja ei ole lainkaan. Ikäraja 18 vuotta.

vivus.fi Sitten vielä sanotaan, että pikalainojen kulut ovat korkeat. Vivus antaa ensimmäisen lainan täysin ilman kuluja. ”Eka kerta on aina ilmainen” muistuttaa minua jostain… Älä tämän takia jää koukkuun, mutta jos haluat kokeilla pikalainaa tai muuten on pakko ottaa vähän vippiä niin tästä tarjous tuskin paranee. Huomaat sitten myös takaisinmaksu on aina vaikeaa, vaikka kuluja ei olisi lainkaan.

vippi.fi Sivuillaan, johon edellä oleva linkki vie, sanovat olevansa Suomen suosituin pikavippi. Markkinapuheita ei niin vakavasti kannata ottaa, mutta varmaan ovat suosittuja jos niin uskaltavat väittää. Enemmistö ei koskaan ole kovin paljon väärässä joten uskallan tätä siten ”suositella”. Satasen viikon lainan kulut ovat 15 euroa. Kahdesta viikosta joutuu maksamaan 3 euroa enemmän. Prosentteina aika paljon ja vuosikorkona vielä enemmän. Euroina ei kuulosta ihan pahalta. Tai on niitä huonompiakin.

okmoney.fi Kahdeksi viikoksi saa rahaa 100 euroa kun maksaa takaisin 119 euroa. Vippi (piste fi) tuossa yläpuolella maksaa euron vähemmän kulujen muodossa. Siis käytännössä sama hinta. Ikäraja on sama molemmilla eli 18 vuotta. Asiakaspalvelua saa puhelimitse 1,5 euroa minuutti. Sähköpostilla voi lähettää kysymyksiä ilmaiseksi. Molemmat tiedot löytyvät yrityksen verkkosivuilta.