Ferratum (Ferratum.fi)

Ferratum on lainatalo, josta on mahdollista saada lainaa aina 2000 € saakka. Heillä on myös loistavat edut uusille asiakkaille.

Ferratum toimii vuorokauden ympäri – myös asiakaspalvelu – jolloin luoton hakeminen onnistuu myös pikkutunneilla. Muistathan kuitenkin, että saadaksesi rahaa keskellä yötä, sinun tulee olla jo tuttu asiakas.

Sivusto on suhteellisen helppokäyttöinen, mutta jotta sinun ei tarvitsisi kaivaa kaikkea tietoa itse, kerron tässä artikkelissa hiukan tarkemmin Ferratumin lainavaihtoehdoista sekä siitä, miten lainan hakeminen heiltä onnistuu.

Kenelle?

Lainaa voi hakea jokainen 21 vuotta täyttänyt luottokelpoinen henkilö. Hakijalla tarvitsee myös olla oma henkilökohtainen pankkitili, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite jotta hän voi hakea luottoa. Ehdot saattavat olla tiukemmat kuin muilla, mutta tästä lainatalosta lainaa on mahdollista saada vuorokauden ympäri tuttuna asiakkaana (uudet asiakkaat 7.00 – 23.00), joten mikäli tarve tulee illansuussa voit saada helpotuksen jo samalla hetkellä. Myös asiakaspalvelu on auki 24h.

Paljonko?

Voit hakea Ferratumilta lainaa summalle 50 – 2000€, ja lainamuoto riippuu summasta (sekä myös tarpeistasi).

Nopeaa pikavippiä on mahdollista saada 300 euroon saakka, sen maksuaika on yksi kuukausi. Uudelle käyttäjälle tämän lainan ottaminen on kulutonta, eli käytännössä Ferratum haluaa palkita uusia asiakkaitaan.

Tätä suuremmat summat menevät Ferratumin joustoluottotilin kautta, jonka limiitti on 2000€. Tältä tililtä voit nostaa rahaa sen mukaisesti mitä tarvitset, ja makselet sitä kuukausittain takaisin.

Miten?

Ferratumille kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Muutoin sivusto ei anna ymmärtää mitä tietoja vaaditaan lainan hakemista varten, mikä tietysti on hiukan huono asia. Osoitetiedot sinun tarvitsee joka tapauksessa antaa, joten sinulla tarvitsee olla vakituinen asunto Suomessa, ja sinun tulee olla suomenkansalainen.

Jos olet jo heidän asiakkaansa, voit kirjautua sisään saamallasi pinkoodilla ja salasanalla. Ferratumilla on myös oma mobiilisovelluksensa.

Mobiilisovelluksella pystyt nostamaan rahaa ja hallinnoimaan joustoluottoasi kätevästi vaikka et olisikaan juuri koneen äärellä. Tämä sovellus on saatavilla sekä Android- että Apple-järjestelmille.

Korot ja kulut?

Joustoluotossa 1500 euron lainalle todellinen vuosikorko on 219,29%.

Joustoluoton pienin kuukausierä on 150€, josta 12,5% on korkoja. Lainan voi myös maksaa pois kerralla ilman lisäkuluja.

Korotonta pikavippiä – luonnollisestikin – myönnetään ilman korkoja. Tämä on etu uusille asiakkaille. Takaisinmaksuajat tässä ovat joko 7, 14 tai 30 päivää, riippuen lainan summasta. Tämä on todella kätevä, varsinkin jos tiedät, että tarvitset rahan tänään, ja voit sen maksaa pois pikimmiten.

Ja kukapa ei silloin haluaisi korotonta luottoa kun on rahapulassa?

Laskut on mahdollista saada sekä sähköisessä että paperisessa muodossa. Paperinen lasku on ilmainen pikavipille, mutta mikäli haluat joustoluottoon paperisen laskun, siitä veloitetaan 2,90€. Sähköinen lasku on sen sijaan ilmainen.

Ferratumilla ei ole mahdollista hakea maksusuunnitelman muutosta, mutta voit kuitenkin hakea tiukassa paikassa kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuoteen – samalla tavoin kuin normaaliin lainaan pankista.

Linkki: www.ferratum.fi