Nopsalaina (nopsalaina.fi)

Lainatalo, josta voit saada pienlainasta lähtien aina jopa 20 000€ saakka lainaa kerralla. Tämä on suhteellisen harvinaista, sillä tällaisia luotontarjoajia on vain muutama tusinassa.

Nopsalaina myös toki poikkeaa muutoinkin muista lainanantajista sillä, että heiltä haettava laina ei ole varsinaisesti heti saatavilla. Voit saada alustavan luottopäätöksen, mutta lopullisen määrän saat tietää myöhemmin.

Näitä lainavaihtoehtoja sekä Nopsalainan ehtoja käsittelemme tässä artikkelissa, jotta sinä voisit vain keskittyä valitsemaan itsellesi sopivan luotontarjoajan.

Kenelle?

Nopsalainan sivuilta ei löydy suoraa tietoa siitä, että minkä ikäinen hakijan tulee olla, ja onko jotain erikoisrajoituksia lainan hakuun. Oletus arvo on kuitenkin, että hakijan tulee olla täysi-ikäinen sekä luottokelpoinen ja todennäköisesti myös todistettavasti maksukykyinen.

Paljonko?

Lainaa on mahdollista saada aina 2000 eurosta 20 000 euroon. Laina-aikaa voi myös muuttaa haluamallaan tavalla, mutta jos tarkoitus on hakea yksin, laina-aika voi maksimissaan olla 72kk.

Lainaa lyhennetään kuukausittain tasasummaa.

Ison hankinnan äärellä tai hetkellinen talousromahdus?

Nopsalainan ajatus on enemmänkin pankinomainen; olet ostamassa uutta autoa tai tarkoitus on remontoida, tai ehkäpä olet ottanut niin monta yksittäistä lainaa, että niitä olisi aika yhdistellä.

Nopsalaina.fi sivut ovat melko yksinkertaiset, jopa liiankin; sivustolta ei löydy yleisesti kysyttyjä kysymyksiä, ei tietoa siitä mitä hakijalta minimissään vaaditaan jne. Et oikeastaan voi tehdä muuta, kuin laskea mahdollisen kuukausierän toivomallesi lainalle, hakea sitä ja toivoa parasta.

Heidän asiakaspalvelunsa on auki ainoastaan arkisin virastoaikaan, 8-18, joten jos kysyttävää tulee tämän ajan ulkopuolella, saa se odottaa seuraavaan päivään.

Pisteet kuitenkin siitä, että yhteydenottotapoja on todella monia; voit ottaa yhteyttä jopa nykyaikaisesti Skypen kautta.

Mitä tulee itse lainanhakemiseen, tehdään se perinteisesti perustiedot itsestään syöttämällä ja tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla. Sivusto ohjaa kokoajan prosessissa eteenpäin.

Lainahakemuksen tehtyäsi sinuun ollaan yhteydessä lainan tiimoilta myöhemmin.

Korot ja kulut?

Kuukausittaisen lyhennyksen päälle maksat 8,5€ tilinhoitomaksua, ja ensimmäiseen laskuun tulee tilinavausmaksu 195€.

Vaikka heillä on melko suuri tilinavausmaksu, niin todellinen vuosikorko on kuitenkin täysin eri luokkaa muiden luotottajien kanssa, sillä 6000 euron lainalle todellinen vuosikorko on 14,01 % joka on erittäin matala.

Vaikka sivusto onkin melko yksinkertainen ja jätti hiukan avoimia kysymyksiä, tämä lainatalo kannattaa pitää mielessä, mikäli tarvitset suurempaa summaa käyttöösi. Korko on lähes olematon verrattuna kilpailijoihin, sillä yleensä vuosikorko on 100% ja enemmän saman suuruisilla summilla (2000€ ja enemmän).

Linkki: nopsalaina.fi