Euroloan (Euroloan.fi)

Euroloanilta on mahdollista hakea kaikkea pienestä pikavipistä suurempaan lainaan saakka. Tämä suomalainen 2007 vuonna perustettu yritys tarjoaa monipuolisia palveluita, joita käsitellään tässä artikkelissa.

Kenelle?

Kenelle tahansa, joka on täyttänyt 18-vuotta ja on Suomessa asuva suomenkansalainen. Luottotiedot pitää myös olla kunnossa, ja sinulla ei saa olla avoimia laskuja Euroloan yritykselle.

Kuinka paljon?

Euroloanilta on mahdollista saada luottoja kolmessa muodossa; luottotili, laina ja pikaluotto.

Pikaluotto: max 500€

Laina: max 5 000€

Luottotili: max 10 000€

Pienimillään summa on 50 €, ja korkeimmillaan voit hakea jopa 10 000 € summaa.

Kätevän lainalaskurin kanssa näet, että mikä lainavaihtoehdoista sopii sinun tarpeeseesi. Voit myös ottaa kertalainan ensin, ja tämän jälkeen muuttaa sen luottotiliksi jos siltä tuntuu tai rahan tarve muuttuu. Mahdollisuudet ovat melko rajattomat.

Miten?

Euroloan on sivustona helppo käyttöinen. Sinne kirjaudutaan mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla jonka jälkeen pääset hakemaan lainaa. Parhaassa tapauksessa saat päätöksen jo heti, ja rahat ovat heti käytettävissä.

Kun olet saanut päätöksen ja jos olet hakenut luottotiliä, voit nostaa tilitä rahaa myös kännykällä kirjautumatta suuremmin sivustolle.

Rahat on mahdollista saada heti tilille mikäli käytössäsi on Nordea, OP tai DanskeBank. Muilla pankeilla siirto tapahtuu 1-2 päivän aikana.

Helppokäyttöisyyttä parhaimmillaan

Euroloanin sivusto on tehty todella helpoksi;

Lainanmäärät, tuotteet, ehdot ja kaikki muut tarvittavat on nähtävillä todella helposti ja nopeasti. Sivustolta on myös nähtävissä todella monia videoita joissa kerrotaan lisää tietoa Euroloan tuotteista, yrityksestä ja siitä miten lainaa on mahdollista saada.

Tuotteiden muuntaminen toiseen on todella hyvä mahdollisuus. Et koskaan voi tietää tarvitsetko enemmän lainaa, ja toki sitä mielummin hakee jo paikasta johon luottaa.

Korot ovat suhteellisen edulliset, mutta muut erikseen tilattavat palvelut ovatkin vähän hintavampia. Erityisesti maksumuistutuksen lähettäminen on erittäin kallis, joten kannattaa todellakin hoitaa laskunsa ajallaan.

Todellinen vuosikorko 1500€ lainasummalle 4,90-50,50%

Euroloan tekee myös yhteistyö yrittäjien kanssa; voit ottaa Euroloan.fi sivustosta yhteistyökumppanin laskuttamaan asiakkaita puolestasi. Erittäin näppärää!

Linkki: euroloan.fi