Lainaa24 (Lainaa24.fi )

Lainaa24.fi on sivusto, jonka kautta on mahdollista kilpailuttaa lainoja. Kyseessä ei siis ole lainatalo, vaan välittäjäsivusto, joka puolestasi lähettää hakemuksen useille eri lainanmyöntäjille.

Kenelle?

Lainaa24.fi sivustoa voi lähes ketä tahansa jolla on tarvetta saada lainaa, mutta ei jaksa itse tehdä kilpailutusta, tai tarkoitus on yhdistellä lainoja mahdollisimman vaivattomasti.

Lainaa24.fi ei varsinaisesti ole ilmaissut mitään reunaehtoja hakijoiden kohdalle, mutta yleisesti voisi kuvitella, että hakijan tarvitsee olla täysi-ikäinen ja luottotietoinen.

Paljonko?

Lainaa24 laskurilla pystyt katsomaan laina tarpeen aina 40 000€ saakka. Voit siis hakea aina tähän summaan asti kilpailutusta, mutta lainatarjoukset eivät välttämättä tule yhtä suurelle summalle kuin mitä olet yrittänyt hakea.

Kuukausierät ja –kulut pystyt suuntaa-antavasti laskemaan etusivulta löytyvällä lainalaskurilla. Nämä eivät tietenkään ole välttämättä juuri ne summat joilla lainatalot tarjoaa sinulle lainaa, mutta pystyt olemaan jollain tasolla tietoinen siitä mitä odottaa.

Lainaa voit hakea joko yksin tai yhteishakijan kanssa – yhdessä haettuna suurempien summien saaminen on todennäköisempää. Erittäin usein lainataloilla on omana ehtona, että yli 10 000 euron lainoja ei myönnetä ilman yhteishakijaa.

Kuinka luotettava?

Lainaa24.fi sivusto on erittäin selkeälinjainen ja suora. Etusivulta on helposti löydettävissä kaikki ns. tarpeellinen tieto, poisluettuna yhteistyökumppanit lainatalojen osalta. Lainaa24 tekee yhteistyötä rahalaitoksen kanssa, joten voisin kuvitella tämän perusteella, että sivusto on luotettava.

Asiakaspalveluun on mahdollisuus saada yhteys monella eri tavalla, ja kaikki heidän laillisetkin tiedot (y-tunnus, osoitteet jne) on helposti käsillä jos niitä kaipaa.

En näe mitään syytä miksei tätä sivua uskaltaisi käyttää. Muista kuitenkin, että tietyn lainasumman hakeminen ei takaa tarjouksia samalla summalla. Eli käytännössä tarve on tietylle summalle, mutta lainatalot saattavat tarjota sinulle huomattavastikin pienempiä summia hakemasi lainan sijaan.

Voit tehdä lainapyynnön ilmaiseksi, eikä lainatarjousten saaminen sido sinua mihinkään. Ainoastaan siinä tapauksessa, että haluat ottaa lainan, sinun tarvitsee vastata saamaasi viestiin. Muussa tapauksessa, voit vain jättää saamasi lainatarjoukset omaan arvoonsa.

Linkki: lainaa24.fi