Lendo (lendo.fi)

Lendo.fi on sivusto, jonka kautta on mahdollista kilpailuttaa lainoja. Kyseessä ei siis ole lainatalo, vaan välittäjäsivusto, joka puolestasi lähettää hakemuksen useille eri lainanmyöntäjille.

Lendo on omien sivujensa mukaan Suomen suurin lainatalo tällä hetkellä.

Kenelle?

Lendo.fi on lainavertailusivusto, joka tekee puolestasi lainahakemukset samanaikaisesti useaan lainataloon. Palvelu on tarkoitettu kaikille henkilöille jotka ovat täysi-ikäisiä ja luottokelpoisia.

Tämä sivusto tarjoaa myös yrityslainan kilpailutuksen.

Paljonko?

Voit hakea tämän sivuston kautta palveluntarjoajilta lainaa 40 000€ saakka. Suuremmilla summilla on kuitenkin viisasta tehdä lainahakemus yhteishakijan kanssa, sillä silloin mahdollisuutesi saada lainaa lähes tuplaantuvat.

Lendo.fi:n kautta saatavilla yrityslainoilla on mahdollista saada jopa 50 000€ lainaa.

Kuinka luotettava?

Lendo tekee yhteistyötä Tori.fi sivuston kanssa, joten ainakin tämä jo nostaa luottamuspisteitä. He tarjoavat palveluaan laajemmin kuin muut (yrittäjäpuoli), joka on todella suuri plussa.

Sivuston kautta löytyy myös paljon hyvää perustietoa erilaisista lainamuodoista, eli jos et ole varma minkälaisen lainan tarvitset, voit lukea niistä tietoa sivuston kautta.

Lainapyynnöt voit tehdä ilmaiseksi, eikä siitä koidu sinulle mitään maksuja vaikket ottaisikaan miltään palveluntarjoajalta lainaa.

Kannattaa varautua siihen, että et välttämättä saa lainatarjouksia juuri sille summalle mitä olet koittanut hakea. Lainan saamiseen vaikuttaa todella moni asia, ja he tarkastavat maksukyvyn ennen kuin edes antavat lainatarjousta. Eli mikäli tulosi eivät riitä maksamaan 40 000€ lainaa, et todennäköisesti saa niin suuria tarjouksiakaan. Usein myös todella suuriin summiin vaaditaan yhteishakijaa (yleisesti ottaen luottotalot pitävät rajana 10 000 €).

Sivustolta löytyy lueteltuna myös useimmiten kysytyt kysymykset, ja jos niistä ei löydy vastausta pulmaasi, heti alapuolella on valmis lomake jonka avulla voit lähettää kysymyksesi asiakaspalvelulle. Voit myös ottaa asiakaspalveluun yhteyttä puhelimitse jos et välitä sähköpostien lähettämisestä.

Lendon asiakaspalvelu on auki 9-17 arkisin, mutta voit kuitenkin tehdä lainahakemuksen myös muinakin aikoina.  

Linkki: lendo.fi