Vivus (Vivus.fi)

TV:stäkin tuttu Vivus on luotettava pikavippaaja, myös pienille summille! Heiltä saat lainaa jopa vain 10€ jos siltä tuntuu, oheisessa artikkelissa on kerrottu tarkemmin Vivuksen tarjoamista ratkaisuista akuuttiin rahapulaan.

Kenelle?

Vivukselta lainan voi saada jokainen vähintään 20 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa. Hakijan tulee myös asua Suomessa ja hänellä tulee olla suomalainen pankkitili sekä pankkitunnukset ja sähköpostiosoite. Sinulla ei myöskään luonnollisestikaan tule olla avoimia maksuja Vivukselle, ja osaan luotoista saatat joutua todentamaan kuukausittaiset tulosi.

Paljonko?

Vivukselta on mahdollista saada laina aina 2010€ saakka, mutta voit jopa nostaa niinkin vähän kuin 10€ jos sellaiselle rahalle sinulla on tarve. Yleensä pienin mahdollinen nostettava summa on 50 euroa, joten tämä on todella erikoisuus. Näitä pikavippejä ei saa enää kovinkaan monesti.

Muista kuitenkin, että ensimmäisen lainan jälkeen voit hakea lisälainaa, eli korkeinta summaa et saa nostettua uutena asiakkaana. Sinun tulee ensin käytännössä osoittaa, että maksat lainat ajallaan takaisin.

Uutena asiakkaana voit nostaa rahaa 400 euroon saakka.

Miten?

Valitset lainalaskurilla tarvitsemasi summan, annat perustiedot itsestäsi, määrität salasanan ja kirjaudut sisään pankkitunnuksillasi.

Jos olet jo heidän asiakkaansa, voit kirjautua sisään määrittämälläsi salasanalla sekä sähköpostiosoitteellasi. Voit kirjautua myös Facebook-tunnuksilla, mikä sinänsä on mielenkiintoista, sillä muut lainatalot eivät tätä vaihtoehtoa tarjoa.

Rahat on mahdollista saada joka päivä 7:00 – 23:00, eli suhteellisen pitkällä aikavälillä päivässä. Tämä on mahdollista myös viikonloppuisin, toki asiakaspalvelu ei tällöin ole auki kuin lauantaisin 10:00 – 18:00 ja sunnuntaisin klo 10:00 – 14:00.

TÄRKEÄÄ: Vivuksen lainat maksetaan takaisin KERRALLA, eli jos nostat 2010€ summan lainaa, varaudu siihen, että saat kuukauden päähän laskun jonka summa on sama + korot!

Korot ja kulut?

Uutena asiakkaana saat korottoman lainan maksimissaan summalle 400€, et siis maksa mitään korkoja, et mitään avausmaksuja tai ylimääräisiä kuluja.

Tämän lainan jälkeen, kun olet sen käyttänyt ja maksanut, voit hakea lainaa 2010€ saakka. Tällöin todellinen vuosikorko on 446,2%. Rahassa tämä tarkoittaa 311 euroa. Korko on aika kova jos vertaa moniin muihin, eli mikäli tarve on saada suurempi summa kuin 400€, en ehkä lähtisi suosittelemaan Vivus-lainaa.

Vivuksella on kuitenkin erittäin selkeästi nähtävissä kaikki yrityksen tiedot sivuilta, asiakaspalveluun on mahdollista saada yhteys kolmella eri tavalla, ja tarvittaessa maksuvaikeuksistakin voidaan keskustella eräpäivän siirron muodossa.

Loppupäätelmänä voisi todeta, että Vivus sopii erittäin hyvin pieniin, maksimissaan 400€ luottoihin jotka pystyt varmasti maksamaan ajallaan takaisin, mutta mikäli sinulla on tarve isommalle rahalle eikä suurta pottia ole juuri seuraavassa kuussa tulossa, harkitse jonkin muun luotottajan käyttöä.

Linkki: vivus.fi