Rahalaitos (rahalaitos.fi)

Rahalaitos.fi on sivusto, jonka kautta on mahdollista kilpailuttaa lainoja. Kyseessä ei siis ole lainatalo, vaan välittäjäsivusto, joka puolestasi lähettää hakemuksen useille eri lainanmyöntäjille.

Kenelle?

Tästä sivustosta voi hyötyä ketä tahansa joka on vähintään 20 vuotias, vuositulot ovat vähintään 10 000€, ja hakijalla ei ole maksuhäiriöitä.

Voit hakea lainaa joko yksin tai puolison kanssa. Tämä sivusto myös antaa heti hakulomakkeessa mahdollisuuden ilmoittaa, että haet lainaa yhdistääksesi muita lainojasi yhdeksi isoksi lainaksi.

Paljonko?

Rahalaitoksen kautta on mahdollista yrittää hakea jopa 40 000€ lainaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että näin suuriin summiin sinulla tulee olla melko suuret kuukausitulot, jotta takaisinmaksu on taattu.

Toinen asia mitä usein näillä sivuilla ei mainita on se, että moni nettilainataloista ei myönnä yli 10 000€ lainaa ilman yhteishakijaa. Jos sinulla on siis mahdollisuus käyttää puolisoa toisena hakijana, tee se. Todennäköisyys saada suuri laina on huomattavasti parempi.

Muutoin lainan hakuun ei liity mitään suurempia konsteja. Mikä olisikaan helpompaa, kuin hakea yhdellä klikkauksella lainaa useasta eri paikasta?

Kuinka luotettava?

Rahalaitos on sivustona melko läpinäkyvän oloinen; heidän yhteistyökumppanit on nähtävillä suoraa etusivulta. Myös lainanhaku ehdot on nähtävillä heti etusivun kautta, sekä asiakaspalveluun on mahdollista ottaa yhteyttä suoraa etusivun kautta. Myös osoitteet ja muut on selkeästi esillä.

Kannattaa muistaa, että hakiessasi lainaa tulet todennäköisesti saamaan lainatarjouksia myös huomattavasti pienemmille summille. Saatat siis saada tarjouksia myös 1000-3000€ lainoille, vaikka olisit hakenut 15 000€ lainaa.

Lainatarjousten saaminen on kuitenkin täysin turvallista, eivätkä ne sido sinua mihinkään. Voit itse päättää tarjouksen saatuasi, että oletko kiinnostunut kyseisestä lainasta vai et.

Linkki: rahalaitos.fi