Limiitti (limiitti.fi)

Limiitti monen muun lainatalon tapaan tarjoaa niin kutsuttua luottokorttia verkkomuodossa. Lainaa on mahdollista saada aina 3000 € saakka.

Luottoa ei ole kuitenkaan pakko nostaa tilille kerralla, vaan voit käyttää sitä juuri sen verran kuin itselläsi on tarve. Tästä, ja muista Limiitti.fi:n lainoihin liittyvistä asioista voit lukea lisää alla olevasta artikkelista.

Kenelle?

Lainaa voi hakea kaikki 20 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on vakituinen osoite Suomessa sekä ei ole luottohäiriömerkintöjä. Luonnollisestikaan sinulla ei voi olla ko. yritykselle avoimia laskuja lainan haun aikana.

Paljonko?

Limiitti.fi ei tarjoa pieniä lainoja ollenkaan, vaan heiltä haetaan aina suoraa luottotiliä. Luottotilin katto tulee olemaan joko 2000€ tai 3000€, riippuen heidän päätöksestään. Sivuilla ei suoraa sanota mitkä seikat tähän vaikuttavat ja liittyvät, mutta voisin kuvitella, että tulot ovat sellainen riskitekijä joka saattaa alentaa lainan summaa tai saatat jäädä kokonaan ilman lainaa.

Pahan päivän varalle

Limiitin toimintatapa on hyvin selkeä; haet itsellesi joustoluottoa, josta nostat sen verran rahaa kuin tarvitset sillä hetkellä.

Limiitti mainostaa olevansa aina avoinna, ja että rahan siirto toimii mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pois lukien Ålandsbanken, rahojen pitäisi olla tilillä jo hetken päästä nostosta.

Eli, vaikka et juuri nyt tarvitsisi rahaa, tätä luottotiliä kannattaa hakea vaikka sitä kaikkein pahinta mahdollista hetkeä varten, kun jääkaappi hajoaa tai auto tarvitsee korjata. Nimittäin tästä lainasta ei koidu sinulle mitään kuluja jos et sieltä mitään nostakaan.

Sivusto on erittäin selkeä. Kaikki tiedot, mitä voi tarvita, löytyy käsiltä. Limiitillä on myös netissä toimiva chat.

Sivustolla on myös mahdollista laskurilla laskea nostamallesi summalle tieto, paljonko sitä tarvitsee kuukaudessa lyhentää. Erittäin kätevä lisä, jota ei löydy jokaiselta lainatalolta.

Miten haetaan?

Ensin lomakkeelle täytetään henkilökohtaiset tiedot, jonka jälkeen tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla; vaihtoehtoina on OP, Nordea, DanskeBank, Säästöpankki, Handelsbanken ja LähiTapiola, eli lähes kaikki Suomessa käytettävät pankkijärjestelmät.

Syötettyäsi henkilökohtaiset tiedot sekä lainahakemukseen vaadittavat tiedot, saat tiedon lainapäätöksestä. Tämän jälkeen tarvitsee vielä hyväksyä ehdot, ja voit nostaa rahaa tilillesi.

Kun olet jo heidän asiakkaansa, voit kirjautua sisään saamallasi salasanalla ja henkilötunnuksella, voit nostaa rahaa tilillesi yksinkertaisesti tekstiviestillä tai käyttää mobiilisovellusta. Mobiilisovelluksella voit nostaa rahaa ja tarkastella omia tietojasi, ja se on saatavilla sekä Androidille että Applelle.

Korot ja kulut?

Ensimmäiset 500 euroa voi nostaa ilman kuluja, tämä on erittäin suuri etu. Varsinkin jos vertaa pikavippeihin ja niistä kertyviin korkoihin.

Lyhennettävä summa riippuu siitä miten paljon olet nostanut luottoa. Pienimillään lyhennys voi olla 50e/kk.

Limiitiltä saatavista lainoista on laskettu suoraa niiden todellinen vuosikorko molemmille lainapaketeille.

2000€ lainalle todellinen vuosikorko on 138,98% ja 3000€ lainalle todellinen vuosikorko on 97,81%.

Molemmissa nostokulut ovat 15%, ja minimilyhennys 50€, mutta erittäin suurena etuna voidaan pitää sitä, ettei tätä luottoa ole pakko nostaa sen enempää kuin mitä on tarve sillä hetkellä ja saat rahan ympäri vuorokauden.

Kuukausikorko on maksimissaan 7,5%, ja tämä on luotto jonka avaaminen ei maksa eikä ole mitään vuosikuluja.

Linkki yhtiön sivuille: limiitti.fi