Arkadiarahoitus (arkadiarahoitus.fi)

Arkadiarahoitus.fi on sivusto, jonka kautta voit kilpailuttaa eri lainataloja tarvitsemallasi summalla. Tämä sivusto siis ei itsessään ole rahoitusyhtiö, vaan tekemäsi hakemus yhdistetään muille lainaajatahoille, ja he voivat sitten päättää tarjoavatko teille lainaa vai ei.

Arkadiarahoituksen sivuilla ei ole mainintaa minkä lainatalojen kanssa he tekevät yhteistyötä – lainaa on joka tapauksessa mahdollista yrittää hakea 50 000€ saakka.

Sivuilla ei oikeastaan ole kuin etusivu, jonka kautta voit lainalaskurin kanssa kokeilla minkä verran kuukausikulut (suunnilleen) on millekin summalle.

Minimi-ikä hakua varten on 20 vuotta, ja luonnollisestikin sinulla tulee olla säännölliset tulot sekä luottotiedot kunnossa.

Oikeastaan mitään muuta tämä sivusto ei anna ymmärtää, mutta voisin kuvitella, että tämä toimii samalla tavoin kuin kilpailijansakin;

Tietosi välitetään lainataloille, ja jos he kokevat tarpeelliseksi tarjota sinulle lainaa, saat joko sähköpostia, tekstiviestin tai puhelun – riippuen miten ko. lainatalo toimii näissä tilanteissa.

Suuren summan hakeminen ei takaa kuitenkaan sellaista lainatarjousta. Yleensä lainataloista saa tarjouksia ainoastaan todella pieniin summiin – maksimissaan 5000€ – eli ei kannata hyppiä kattoon riemusta sillä, että saattaisit saada 50 000€ joltakin netissä toimivalta lainatalolta.

Tämä sivusto ei myöskään anna ymmärtää laisinkaan onko heillä mitään ehtoja lainanhakua varten, mutta mielessä kannattaa kuitenkin pitää, että yleensä suurempia lainoja (yli 10 000 euroa) ei myönnetä yksittäiselle hakijalle, vaan todennäköisesti tarvitset rinnakkaishakijan. Siinäkin tapauksessa, että kanssasi on rinnakkaishakija, tulee teidän yhteenlaskettujen tulojen riittää lainan lyhentämiseen maksusuunnitelman mukaisesti.

Tällaisen palvelun käyttäminen ei maksa mitään muuta kuin vaivan, eli toki jos olet muutaman tonnin tarpeessa, tai aikomuksesi on kilpailuttaa lainat, kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Suosittelen silti katsomaan myös muutkin kilpailutusta tarjoavat tahot, sillä kaikilla ei ole suinkaan samat yhteistyökumppanit, eivätkä lainatalot välttämättä ole tehnyt kaikkien kilpailuttajien kanssa samanlaisia sopimuksia.

Linkki: arkadiarahoitus.fi