Credit24 (credit24.fi)

Credit24 on luotontarjoaja, jolta saat joustoluoton 100 – 3000 € summalle. Voit hakea luottoa valitsemallesi summalle, mutta nostaa sitä luottotililtä tarpeidesi mukaan. Credit24 mainostaa itseään halvempana vaihtoehtona.

Sivuston käyttäjäystävällisyys

Credit24 sivusto on yleiskuvaltaan värikäs ja iloisen oloinen. Hetken aikaa sivulla oltua asiakaspalveluchat ruutu aukeaa, ja palvelija kysyy millaisesta lainantarpeesta olisi tällä kertaa kyse.

Sivusto on suhteellinen selkeä, ja sieltä löytyy myös vertailu kahteen muuhun luottoa tarjoavaan yritykseen. Infotiedot, kuten sähköposti ja puhelinnumero, on selkeästi nähtävillä.

Kaikki tarvittavat linkit näkyvät jokaisella sivulla sekä ala- että yläpalkissa, ja uskoisin, että näistä löytyvät tiedot ovat riittäviä.

Ja tosiaan, jos ei, niin kysäise chatista.

Kenelle?

Sivustolta ei löytynyt tietoa, että minkäikäiselle luottoja myönnetään, joten voisi olettaa, että täysi-ikäisyys riittää. Hakijan tulee olla luottotietoinen sekä suomen kansalainen (täytyy löytyä väestörekisteristä).

Liitteistä ei kerrota sivustolla muuta kuin veroilmoituksen ilmoitusosa, mutta voi olla, että joudut todistamaan henkilöllisyyttäsi myös muilla tiedoilla.

Sivuille kirjaudutaan pankkitunnuksilla ja luottotiedot tarkastetaan heti alussa. Tarvitset myös puhelimen saadaksesi koodin jonka voit syöttää sivustolle.

Kulut?

Credit24 luottotilin avaaminen ei itsessään maksa mitään, eikä siihen kuulu mitään kuukausi tai vuosikuluja jos tiliä ei käytetä. Mikäli käytät tiliä, kuukausittainen kulu menee, mutta tätä tietoa ei löytynyt erityisen selkeästi sivustolta.

Ensimmäinen nosto on ilmainen, mutta siitä seuraavat nostot maksavat jokainen vähintään 5€, todellinen määrä lasketaan prosentilla joka on 6,95%.  Myös luoton laskeminen, muistutustekstari, maksuvapaa kuukausi jne maksavat kaikki jotain, pääsääntöisesti maksimissaan 20€.

Sivustolle on kuitenkin jopa ilmoitettu todellinen vuosikorko 1500€ luotolle;

Luoton todellinen vuosikorko 1500 euron luotolle 12 kk maksuajalla on 50,2 %.

Myös mobiilisti

Credit24 yhtiöllä on kuitenkin se hyötypuoli, että heillä on oma sovellus sekä android- että appletuotteille. Tämän sovelluksen kautta voit tarkastella omia asiakastietoja, tarkastaa luoton määrän, tilata ekstrapalveluita sekä paljon muuta.

Linkki: credit24.fi