Credigo

Credigo on luottosivusto, jonka sivuilta voit hakea lainaa itsellesi sopivalla summalla. Skaala on laaja, mutta jotta sinä voit keskittyä vain miettimään mikä on sinulle sopiva lainasumma, me teimme muut vertailut puolestasi ja voit lukea ne alla olevasta artikkelista.

Kenelle?

Luottoa voi hakea 20 -70 vuotias luottokelpoinen henkilö. Hakijalta täytyy myös löytyä pankkitunnukset (TUPAS-tunnistautuminen). Ehdot eivät ole kaikkein tiukimmasta päästä, ja ikähaarukkakin on melko laaja.

Paljonko?

Credigolta on mahdollista saada lainaa väliltä 100 – 2500 €.

Voit hakea lainaa vuorokauden ympäri, mutta lainahakemukset käsitellään ja rahat maksetaan tilille 9-19 välisenä aikana arkisin kun asiakaspalvelu on auki.

Miten?

Kun olet valinnut haettavan summan Credigon sivuilta, kerrot itsestäsi perustiedot jonka jälkeen tunnistaudut pankkitunnuksilla. Jos olet hakenut Credigolta jo aiemmin lainaa, pääset helpommalla, sillä sivusto muistaa suurimman osan tiedoistasi, eikä sinun tarvitse kuin laittaa ruksi muutamaan ruutuun.

Korot ja kulut?

Kuukausikorko vaihtelee sen mukaisesti mikä on lainanmäärä, kuitenkin korko on 3,25 – 3,42% väliltä. Tämän päälle ei tule mitään kuukausikuluja, vuosikustannuksia, avauskustannuksia tai muita epämääräisiä veloituksia. Maksat ainoastaan koron ja lainanlyhennyksen.

Korko itsessään ei ole mikään erityisen korkea, jolloin ei myöskään kuukausilyhennyksetkään ole mitään kamalan suuria.

Suurin lainanlyhennys tämän palvelun kautta on 255e/kk. Tällöin lainaa on 2500€ ja laina-aika on yksi vuosi, joten olkoon tämä esimerkkinä lainan edullisuudesta.

Mitä muuta?

Credigo vaikutta erittäin kätevältä paikalta hakea pienlainaa. Muihin lainataloihin verrattuna he ovat todella edullinen vaihtoehto.

Credigolla ei ole omia erillisiä sivuja asiakkaille, mikä sinänsä on hiukan hankala jos lainan haluaa esimerkiksi maksaa kerralla pois; joudut ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluun. Toki, tämäkin on tehty helpoksi, sillä asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko chatissa, sähköpostilla tai puhelimitse.

Sivusto on erittäin yksinkertainen ja helppo käyttää. Selatessani sivua, oikeaan alakulmaan pomppasi chat-ikkuna, josta olisi voinut vielä kysyä askarruttavia asioita, mikäli jokin lainaan liittyvä asia olisi epäselvä.

Heidän omaa sloganiaan lainatakseni; Suomen selkein pikalaina.